Angelina Jolie Styles a GrownUp Crop Top to Perfection

Anđelina Džoli voli odeću koja je napravljena da traje. „Uživanje u starinskim komadima“ jedan je od njenih glavnih prioriteta u stilu, kako je rekla Edvardu Eninfulu u izdanju britanskog Vogue-a iz marta 2021. godine, i godinama nosi iste favorite na ponavljanju. „To je jedna od mojih stvari“, rekla je.

Glumica tokom dana stalno menja prozračne haljine, kaftane i kapute, dopunjene naočarima za sunce sa uokvirenim licem i dizajnerskim torbicama (vole torbe od Valentina, Diora i Celine). Za nedavni izlazak, u nečemu odstupanju od svog uobičajenog skromnog dnevnog izgleda, Džoli je ponovo posetila svoje dane Lare Kroft u majici sa kratkim rukavima. Glumica je uparila svoju jednostavnu crnu majicu bez rukava sa opuštenim pantalonama niskog rasta i složenim sandalama ravnog oblika za savremeni dodir.

Angelina je uglancala svoju kožnu torbi Saint Laurent Icare. Najnoviji dodatak Entonija Vakarela, koji je predstavio ranije ove godine, već je bio hit kod poznatih ličnosti. Zoe Kravitz, Hailei Bieber, Rosie Huntington-Vhitelei i Bella Hadid su sve viđene sa torbom.